Arrow Back Icon Tagasi

Kuidas leida endale kindel partner puhastuses?

Täna pakuvad koristusteenuseid paljud ning ka hinnaklass võib olla mõnikord segadusseajavalt varieeruv.

Kuidas aga olla kindel oma valikus?

Üks mida kindlasti soovitame, on puhastusteenuse pakkujaga kohtuda. E-maili või telefoni teel saate selguse vaid hinnast ning pelgalt selle baasil otsust teha on raske. Kutsuge koristusfirma enda ruumidesse külla ja saate paremini aimu, milline teie suhe olema hakkaks – oluline on leida ühine keel!

Uuri, milliseid tarvikuid ja puhastusaineid koristusfirma pakub. Kas need on sulle sobilikud? Kui sa ei ole kindel, millised ained sinu pinnakatetele sobivad, palu koristusfirma esindajal ka seda selgitada ja soovitada. Hetkel on ka aktuaalne pindade desinfitseerimine – kas ka siin on sul soovitusi, ettepanekuid või küsimusi?

Küsi, kuidas teenuse osutamise protsess välja näeb – kas on kindel kliendihaldur, kuidas leitakse sinu objektile koristaja. Õigel ettevõttel on välja kujunenud oma protsess, millega hoolduskoristusklientidele leitakse sobiv lahendus. Kuldsed Käed praktika näeb ette, et igale objektile määratakse koristaja vastavalt ka koristaja enda soovile. See tähendab, et objektiga tutvudes saab koristaja ka tunda, et tema töökoht talle meeldib. Samuti on igal kliendil oma kindel kliendihaldur, kelle poole võite kõikide rõõmude ja muredega pöörduda.

Veel tasub kontrollida, kas koristusfirmal on vastutuskindlustus. Mis on vastutuskindlustus? Mõnikord tuleb elus ette olukordi, kus asjad, materjalid saavad kahjustatud ja sellistel juhtudel on hea, kui on keegi, kes aitab. Vastutuskindlustusega tagatakse see, et kahjustatu saab ka korvatud.

Tee kindlaks ka koristusfirma taust – kui kaua on ta olnud turul, kui küllaldaselt on tal kogemusi. Kuldsed Käed kogemused ulatuvad juba aastasse 1995 ning selle aja jooksul oleme abiks olnud suurel hulgal klientidele Harjumaal.

Oluline määraja on kindlasti ka puhastusettevõtte abivalmidus – kas teenuseosutaja aitab sind ka siis kui soovid vaid nõu küsida?

Võta aga julgelt ühendust, aitame sind suurima hea meelega!