Arrow Back Icon Tagasi

Kas teie kontor on puhas?

Kas ruumid, milles viibite, on puhtad? Kas täna hommikul tööle tulles oli kööginurk ja tualett puhas? Kas paberihoidikud olid täidetud? Kas monitori ülemine serv on tolmust puhas? Kas põrandad on puhtad?

Kui vastasite isegi ühele küsimusele eitavalt, võib teil meie abi vaja minna.

Milline see protsess välja näeb?

Kõigepealt kontakteerute meiega läbi endale sobiva kanali: võite kirjutada kirja või talle helistada 56679297, või siis kontakteeruda läbi meie kodulehe päringuvormi www.kuldsedkaed.ee. Seejärel lepib müügiesindaja teiega kokku juba sobiva aja kohtumiseks. Saate tutvustada oma ruume ja soove, ootusi ning ka müügiesindajal on kindlasti teile täiendavaid küsimusi.

Koristamist vajavad kontorid ja muud äripinnad on vägagi erineva iseloomuga. Mõtleme näiteks järgnevatele küsimustele:

  • Kas teie kontorit tuleb koristada hommikul, õhtul enne tööpäeva, või hoopis ajal, kui teie töötajad ise ruumides viibivad?
  • Kui tihti vajab teie kontor koristamist?
  • Kui suur on teie kontor?
  • Kui palju on teie ruumides töötajaid?
  • Millised on pinnakattematerjalid teie kontoris?

Et koostada hinnapakkumist, vajame sedalaadi küsimustele vastuseid, ent ei tasu muretseda, kui te kõigile näitena toodud küsimustele vastuseid ei tea – aitame neile vastata ning ärge unustage, et meil on koristusteenuste pakkumises kogemusi juba aastast 1995!

Seejärel koostame meie teile individuaalse hinnapakkumise, mille aluseks on koristaja töötasu. Arvestame nii koristaja töö ajakulu kui objekti asukohta, keerukust, pinnakattematerjale ja palju muud. Miks meie hinnakalkulatsioon saab alguse just töötaja palgast, mitte ei kasuta mõnd üldist valemit hinna arvestamiseks?

Esmalt peab ütlema, et me väärtustame oma töötajaid. Me soovime, et nad tuleksid tööle rõõmuga ja õiglaselt väljaarvutatud hind hoiab nende motivatsiooni kõrgel.

Teiseks on koristaja just see, kes teie ruumide puhtuse eest vastutab, ehk tema on kogu selle loo kõige olulisem lüli.

Lisaks annab õiglase töötasu pakkumine meile õiguse valida töötajat. Meie koristajate pagas on küllaltki suur ja teame hästi, kellele erineva iseloomuga töid pakkuda, ning nende vahel teha õige valik.

Loomulikult lisandub palgafondile kalkulatsioonis ka juurdehindlus, mis omakorda katab ära puhastustarvikute ja -ainete kulu. Lisaks on ka igal objektil vastutav objektijuht, kes käib teie juures kontrollvisiite tegemas ning on vahelüliks teie ja koristaja vahel.

Kuidas kõlab? Vaata veelkord ringi ja võta julgelt ühendust!