Arrow Back Icon Tagasi

Hoia, mis sul on!

Kas oled mõelnud, et tänapäeva ühiskond on niivõrd tarbimisele suunatud, et tihti parandamise ja hooldamise asemel muretsetakse kergekäeliselt uusi?

Ei ole ju kellelegi veider arusaam, et oma autosid hooldame regulaarselt ja täpselt juhendeid silmas pidades, peseme neid ja aeg-ajalt laseme ka salongile keemilist süvapuhastust teostada. Sellist suhtumist võiksime tegelikult rakendada kõiges, mida kasutame.

Kontorites määrdub kõige kiiremini põrandapind. Kuigi kõik põrandad vajavad vastavalt kasutusele tähelepanu igapäevaselt või nädalas mõnel korral, on tarvis siiski neid põhjalikumalt puhastada ja hooldada minimaalselt 1-2 korda aastas. Nii tagad sa põrandate hea seisukorra pikaks ajaks. Kui teil on vaipkate, tasub teada, et tolmuimejaga puhastamine eemaldab sealt suurema tolmu, ent osa mustusest jääb siiski tekstiili sisse peitu. Siis võiks nii vaibale kui ka pehmele mööblile teha keemilise süvapesu. Ka tekstiilmööbel püsib õigesti puhastades kauem värske. Kuidas selliseid töid tehakse, vaata SIIT.

Hoia oma tarvikud korras. Ei ole vahet, kas peame silmas koristustarvikuid, bürootarbeid või tööriistu – sa ei pea ostma uusi asju, kui vanad püsivad kenasti oma kohtadel. Loo kindel süsteem: lapid-rätikud kenasti kokku lapata, virna seada või panna karpi. Tööriistadele saad võtta kasutusele perforeeritud seina ja konksude abil kõik oma kohtadele riputada. Bürootarvikutele osta sahtlipõhjasisu ja hoia neid samamoodi nagu nuge ja kahvleid hoiad köögis. Peale selle, et sa alati asjad üles leiad, on sul ka mõnus meelerahu, sest kellele ei meeldiks kui kõik on kenasti korras?

Samamoodi saame hoida riideid. Selle asemel, et pidevalt uusi osta, võiksime vanu riideesemeid lihtsalt õigesti hooldada. Pese neid vastavalt juhendile. Ära jäta kogemata tekkinud plekki järgmist pesupäeva ootama. Korrasta riiulid – nii on sul oma garderoobist parem ülevaade. Kuidas aga võidelda jonnakate plekkidega, vaata SIIT.

Ka klaaspinnad vajavad tähelepanu. Aknaid tasub pesta vähemalt kaks korda aastas: kevadel ja sügisel. Kui sinu aknaid peseme meie, siis tead niigi, et puhastame ka aknavahed, -lauad ja -plekid. Puhas klaaspind on kasulik akende säilimisele, sest mida kauem on seal mustus, seda rohkem ta sinna kinnitub. Paakunud mustusest vabanemine tähendab aga sügavamat pindade töötlemist ja kahjustab klaaspinda kindlasti rohkem kui regulaarne akende pesemine.

Üks hea lahendus on aga leida omale kindel partner puhastuses ning olla kindel tema teadmistes ja kvaliteedis.

Kuldsed Käed aitab teie eest jälgida põrandate määrdumist, hooldusintervalli, peseb vastavalt vajadusele teie kontori aknad ja puhastab ka pehmemööbli. Kui soovid lisainfot, võta ühendust: .